Telefon: 0374.877.477
Nu ai produse în coș. Intră în magazin
0374.877.477L-V 9-19
Buchete floriCutii floriCoşuriVarăCadouriFlori în ghiveciDiverseFă-ți buchetul
Livrare flori Bucuresti

Tematică de nuntă cu floarea soarelui

Tematică de nuntă cu floarea soarelui

Floarea soarelui este simbolul verii prin excelență. Imaginea sa evocă cerul senin și splendoarea câmpurilor aurite, căldura soarelui și adierea molcomă a vântului prin păr.

Nu este de mirare deci că în anotimpul cald tematica de nuntă cu floarea soarelui este adesea preferată. Nu doar că planta are un puternic caracter decorativ, înveselind spațiul cu tonurile sale luminoase, dar semnificația florii soarelui este perfectă pentru nuntă.

Floarea soarelui simbolizează iubirea veșnică, fidelitatea și devotamentul, dar și bucuria și optimismul. Ce simboluri pot fi mai potrivite pentru ziua nunții?

Nunțile care au în prim plan această floare sunt în general nunți rustice, care au loc în natură, în aer liber - acolo unde floarea soarelui își găsește locul cel mai bine. Poate fi folosită ca floare principală în buchetul de mireasă, în buchetele nașei și ale domnișoarelor de onoare, la lumânările de nuntă, în aranjamentele pentru masă și poate fi ilustrată și pe invitații, determinând tematica întregului eveniment.

Buchete de mireasă cu floarea soarelui

Buchetul de mireasă este piesa centrală a aranjamentelor florale pentru nuntă. Atunci când este folosită în buchete de nuntă, culoarea intensă a florii soarelui contrastează plăcut cu albul rochiei de mireasă și aduce lumina solară pe chipul celei care o poartă.

Buchetele cu florea soarelui sunt minunate în orice formă – fie că sunt realizate doar din floarea soarelui, fie că sunt sub forma buchetelor mixte, în combinație cu alte flori. Nu degeaba există atâtea tablouri celebre cu floarea soarelui.

Dacă preferi simplitatea, alege pur și simplu o floare frumoasă, de dimensiuni mari sau un buchet de nuntă format doar din floarea soarelui, dar cu discuri de mărime mai mică.

Dacă în schimb vrei să adaugi accente sau poate ai și alte flori preferate, joacă-te cu diferite combinații. Floarea soarelui se potrivește de minune cu spicele de grâu și lavanda (creând o perfectă imagine a verii), cu margaretele sau cu trandafirii albi, cu delicatele floricele de gypsophila și nu numai.

Ai grijă la dimensiuni - dacă mireasa este slăbuță și delicată, o floarea-soarelui clasică ar putea să fie prea mare pentru un buchet destinat ei sau prea grea. Deci, mare atenție la alegerea buchetului de mireasă!

Aranjamente de nuntă cu floarea soarelui

Aranjamentele de nuntă cu floarea soarelui sunt și ele perfecte pentru nunțile rustice, aducând emoții și trăiri proaspete la mesele invitaților. În combinație cu diferite frunze verzi și alte flori, floarea soarelui va fi imediat remarcată.

Scaunele pot fi decorate în același ton, legând de ele câte o floare sau un mic buchețel cu floarea soarelui, folosind de exemplu o panglică din iută, pentru a accentua tematica rustică.

Floarea soarelui există în mai multe varietăți și culori. Speciile de dimensiune mică sunt potrivite oricărui aranjament de nuntă. Ele pot decora până și tortul miresei!

Aranjamente florale din articol

Buchet de floarea soarelui Buchet de floarea soarelui
Trimite-i un buchet de raze de soare cu petale, culese in plin sezon si frumoase foc, adunate intr-un ...
119 lei
Comandă
Buchet special de vara Buchet special de vara
Un aranjament floral inedit, in culori vii, lucrat din floarea soarelui proaspata, ornata cu gerbera si crini ...
200 lei149 lei
Comandă
Reducere 25%
Buchet iubire de-o vara Buchet iubire de-o vara
O relatie fierbinte, infiripata intre rozul trandafirilor si galbenul florii soarelui, imbratisate de ...
150 lei129 lei
Comandă
Reducere 15%

Alte articole pe această temă

Nu ai produse in cos.
Ai nevoie de ajutor?
Telefon: 0374.877.477
L-V: 9:00 - 19:00
Oferte speciale
Secure shopping

Plata online securizata prin PayU

X

Înscrie-te să primești newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele oferte și reduceri.

Email *

Mulțumim!

Adresa ta a fost adăugată în baza noastră de date. Te vom ține la curent cu ultimele noutăți și oferte.