Telefon: 0374.877.477
Nu ai produse în coș. Intră în magazin
0374.877.477L-V 9-19
Buchete floriCoşuri floriCutii floriPrimăvarăFlori în ghiveciCadouriFă-ți buchetul
Livrare flori Bucuresti

Cum sa-i ceri iertare cu un buchet de flori?

Cu siguranță te-ai confruntat în viață cu sentimentul de vinovăție și regret. Un lucru foarte important este să îți recunoști vina, să fi sincer și să arăți că îți pasă. Cea mai bună cale de a-ți cere scuze este un buchet cu flori, asociat cu regretele tale.

Dacă vrei să-i ceri iertare iubitei într-un mod elegant, serviciul nostru de livrare flori îți vine în ajutor pentru a trimite un buchet minunat la domiciliu, însoțit de mesajul tău de 'îmi pare rău'.

Fie că este vorba de o întârziere la birou sau o iubită furioasă, florile sunt alegerea perfectă. În acest articol vei găsi câteva sfaturi pentru a selecta buchetul potrivit care să transmită gândurile tale.

 

 

Care sunt buchetele potrivite pentru a-ți cere scuze?

O persoană care găseste puterea să spună 'am greșit' și alege să trimită un buchet deosebit cu flori, este o persoană care sigur te iubește și acesta e cel mai bun motiv să îi ierți o mică greseală. Fiecare floare transmite anumite sentimente în funcție de tipul și culoarea ei, dar care sunt cele potrivite pentru un mesaj sincer? Când vine vorba de un gest ca acesta trebuie să alegi cu grijă buchetul pentru persoana iubită. Sunt culori precum galbenul care inseamnă gelozie, albul simbolizează puritatea, iar trandafirii roșii sunt cel mai bun mod de a spune cuiva te iubesc. Tot așa există flori care transmit cel mai bine 'te rog să mă ierți'

Poți alege din varietatea noastră de buchete care transmit acest mesaj de iertare, accesând linkul: https://www.livrarefloribucuresti.ro/buchete-de-flori_îmi-pare-rău-c.html

  • Laleaua este cunoscută ca fiind floarea iertării, mai ales dacă este oferită în nuanțe de alb. Un buchet de flori format din frezii, lalele și iriși aduce impreună sentimente diverse. 
  • O alegere foarte bună pentru persoana iubită este un buchet care să conțină crini albi imperiali și iriși, acesta este acest buchet unic care îi va povești despre statornicie, dragoste și devotament, învăluind-o totodată în parfumul unei călătorii pe tărâmuri de basm!
  • Calele sunt recunoscute pentru frumusețea lor maiestuoasă, iar în simbolistica florilor ele semnifica inclusiv devotament și modestie. Pentru a transmite scuze, alegeți cale albe sau în tonuri pastel, dacă este vorba despre o relație personală.
  • Orhideele fac parte și ele dintre florile oferite în asemenea situații. Orhideea albă, unică prin eleganță sa, este cadoul ideal în orice situație. Poți dărui o orhidee albă pentru a exprima armonia, prietenia, afecțiunea necondiționată, sau pentru a spune "îmi pare rău"!
  • Trandafirii albi par a fi cei mai potriviți în asemenea cazuri, fiind atât un simbol a-l dragostei cât și a-l aprecierii, vitaliatii și devotamentului. Un cadou grandios și care cu siguranță îi va îndulci inima este un buchet de trandafiri albi, dar cum ar fi să faci o declarație de iubire cu un buchet din 101 trandafiri? Ne ocupăm noi de livrare rapidă și gratuită oriunde în București.

Mesajul tău de iertare

Greșeala este un lucru firesc și trebuie să găsesti tăria de a recunoaște greșelile, de foarte multe ori făcute fără să realizezi. Dăruirea unui buchet de flori este primul pas în drumul spre iertare și acesta trebuie însoțit de un mesaj pe măsură. Noi îți oferim opțiunea de a adaga un mesaj comenzii tale, mesaj care va însoți buchetul sub forma unei felicitări. Pentru ca rezultatul să fie unul fovorabil trebuie să îi spui din suflet 'îmi pare rău'. Gândurile tale sincere vor repara această situație neplăcută și nu este nimic rușinos să îți recunoasti greșelile. Nu uita că 'dragostea trece prins stomac' iar o cutie cu bomboane sau ciocolată îi va îndulci inima iubitei tale. Un cadou special altauri de buchet, o sticlă cu vin, o șampanie sau o cutie cu trufe este un plus în calea spre iertare.
 
 

Aranjamente florale din articol

Buchet regal din irisi si crini imperiali Buchet regal din irisi si crini imperiali
Alege acest buchet compus din alaturarea a doua flori nobile, crinul imperial si irisul fiind reprezentate nu ...
175 lei149 lei
Comanda
Reducere 15%
Buchet de lalele albe si rosii Buchet de lalele albe si rosii
Alege combinatia cromatica de lalele albe si rosii pentru a trimite un buchet de flori ce semnifica in ...
89 lei
Comanda
Buchet din 101 trandafiri albi Buchet din 101 trandafiri albi
Trandafirul alb are puteri supranaturale. Cel putin aceasta este imaginea din legendele stravechi: simbol al ...
800 lei679 lei
Comanda
Reducere 15%

Alte articole pe aceasta tema

Nu ai produse in cos.
Ai nevoie de ajutor?
Telefon: 0374.877.477
L-V: 9:00 - 19:00
Oferte speciale
Secure shopping

Plata online securizata prin PayU

X

Înscrie-te să primești newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele oferte și reduceri.

Email *

Mulțumim!

Adresa ta a fost adăugată în baza noastră de date. Te vom ține la curent cu ultimele noutăți și oferte.