Telefon: 0374.877.477
Nu ai produse în coș. Intră în magazin
0374.877.477L-V 9-19
Buchete floriCutii floriCoşuriPrimăvarăCadouriFlori în ghiveciDiverseFă-ți buchetul
Livrare flori Bucuresti

Cele mai populare aranjamente florale și plante de Crăciun

Cele mai populare aranjamente florale și plante de Crăciun

Crăciunul vine cu miros de brad, portocală și cozonac proaspăt și cu oamenii dragi adunați în jurul tău. Apropierea sărbătorii aduce cu sine freamătul și frumusețea pregătirilor și te face, poate mai mult ca oricând, să simți nevoia de a decora casa și de a pregăti atmosfera perfectă. Și ce decorațiuni mai bune pentru împodobirea locuinței decât minunatele plante de Crăciun?

Crăciunița

După bradul de Crăciun, Crăciunița este planta cel mai adesea asociată cu sărbătoarea sfântă. Legenda sa poartă în sine simbolul lucrului dăruit din inimă - de aceea, Crăciunița nu este doar una dintre cele mai iubite plante de Crăciun pentru decorarea propriei case, ci poate fi și un cadou minunat și bogat în semnificații pentru cei dragi.

Crăciunița înveselește locuința și îi dă un aer de sărbătoare, iar frunzele colorate în verde și roșu reprezintă chiar culorile Crăciunului.

În plus, poți păstra planta și după sărbători și, cu puțină grijă și atenție, poți face Crăciunița să înflorească și anul viitor.

Vâscul

Încă din timpurile vechi, vâscul a fost considerat o plantă sacră, asociată cu fertilitatea și cu vitalitatea. Începând cu secolul al XVIII-lea, vâscul începe să fie legat de sărbătoarea Crăciunului. Se credea că sărutul sub vâsc este de bun augur, iar refuzul era considerat aducător de ghinion.

Astăzi, vâscul este una dintre plantele care nu lipsesc din casă în perioada sărbătorilor de iarnă. Se consideră că prezența sa aduce bunăstare și noroc în familie, iar tradiția sărutului sub vâsc se păstrează încă, în special în noaptea de Anul Nou.

Coronițele de Crăciun

Coronițele sunt cele mai populare aranjamente de Crăciun. Ele împodobesc de obicei ușile sau pereții locuințelor și anunță apropierea marii sărbători.

Decorate cu conuri, panglici sau globuri sau chiar simple, ele pot fi o alternativă la bradul de Crăciun, sau îl pot completa. Forma lor rotundă simbolizează viața veșnică, perfecțiunea divină, dar și ciclicitatea anotimpurilor.

Cactusul Crăciunului

Numit și Crăciunel sau "Nu mă deranja" (pentru că nu e bine să fie mutat în perioada de înflorire), Cactusul de Crăciun este una dintre plantele decorative care înfloresc în perioada sărbătorilor de iarnă.

Anthurium

Cu frunzele sale verzi și florile roșii, Anthurium este una dintre cele mai potrivite plante ornamentale de Crăciun, având chiar culorile specifice acestei sărbători.

Un vas cu Anthurium poate fi o decorațiune ideală pentru masa de Crăciun, aducând în același timp și un aer oarecum exotic locuinței.

Buchete și aranjamente de Crăciun

Pe lângă plantele de Crăciun, buchetele de flori și aranjamentele în care predomină culorile asociate sărbătorii și decorațiunile cu specific sunt numai bune pentru a împodobi casa și pentru a contribui la atmosfera festivă. Ele se numără și printre cele mai populare cadouri de Crăciun, în special atunci când te afli departe de cei dragi și vrei să le înveselești sărbătorile de iarnă.

Iată propunerile noastre:

  • Buchetul Magia Crăciunului, care îmbină albul și roșul trandafirilor cu verdele crenguțelor de brad, într-un aranjament în culorile specifice acestei sărbători. Prin acadelele de pom și conurile decorative, buchetul readuce în suflet bucuria copilăriei.
  • Cufăr cu flori Joyeux Noel, un aranjament în roșu și verde, care ascunde gerbera și trandafiri printre conuri, crenguțe de brad și alte plante de Crăciun.

Aranjamente florale din articol

Buchet de lux Magia Craciunului Buchet de lux Magia Craciunului
Incalzeste-i sufletul in prag de sarbatori cu acest buchet festiv de trandafiri albi si rosii, ornati cu ...
215 lei149 lei
Stoc epuizat
Cufăr cu flori Joyeux Noel Cufăr cu flori Joyeux Noel
Un cufar magic, ce ascunde comori ale Craciunului, colinde stravechi si povesti depanate la gura sobei, fiind ...
220 lei199 lei
Stoc epuizat
Coronita de Craciun din brad natural Coronita de Craciun din brad natural
O coroana realizata din crengute de brad natural destinata decorarii interioare a caminului sau a usii de ...
129 lei
Stoc epuizat

Alte articole pe această temă

Nu ai produse in cos.
Ai nevoie de ajutor?
Telefon: 0374.877.477
L-V: 9:00 - 19:00
Oferte speciale
Secure shopping

Plata online securizata prin PayU

X

Înscrie-te să primești newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele oferte și reduceri.

Email *

Mulțumim!

Adresa ta a fost adăugată în baza noastră de date. Te vom ține la curent cu ultimele noutăți și oferte.